Fra og med mandag d. 18 maj 2020 er det igen blevet tilladt for restauranter og caféer og tage imod spisende gæster.

Denne guide forklarer hvodan man begrænser antallet af gæster og sikrer afstand mellem bordene.

1. Sæt en øvre grænse for antal samtidige gæster

Under Opsætning > Generelt > Booking indstillinger angives det i feltet ”Maks. gæster i alt” hvor mange gæster, der højst må være booket samtidigt (hvor mange stole, der må være i brug).

2. Overvej at sænke antallet af gæster, der kan bookes online

Det kan være nødvendigt at undgå booking af større grupper på f.eks. 8-10 personer. I kan derfor overveje at sænke det antal gæster, der kan bookes. Dette gøres vha. feltet ”Maks. gæster” under Opsætning > Generelt > Booking indstillinger.

3. Sæt borde offline

For at sprede bookingerne og lave den nødvendige plads mellem bordene, kan det være nødvendigt at sætte nogle borde ”offline”, så de ikke kan bruges til online booking.

Dette kan gøres i bord-listen (under Opsætning > Generelt > Borde og lokaler > Borde) eller i den visuelle bordplan (under Opsætning > Generelt > Borde og lokaler > Bordplan).

Det kan også være nødvendigt at deaktivere flere bordkombinationer (sætte dem offline), for at sikre tilstrækkeligt plads mellem bordene. Denne gøres under Opsætning > Generelt > Borde og lokaler > Sammensatte borde.

Det var det!

Men skulle der være spørgsmål eller behov for yderligere ændringer i jeres opsætning, sidder vi naturligvis klar til at hjælpe.

Categories: Uncategorized